Een geïntegreerde aanpak

DLG Supply Chain Solutions hanteert een persoonlijke benadering naar opdrachtgever en kandidaat. Betrouwbaarheid, integriteit, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Onze werving en selectie passen we toe door middel van een geïntegreerde aanpak die bestaat uit 5 elementen:


1. Dynamic Profiling:

Via onze goed doordachte checklists ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het scherp krijgen van het gewenste functieprofiel. En omdat het profiel nu eenmaal geen statisch gegeven is kan gedurende het searchproces de profielschets in overleg met de opdrachtgever worden aangepast.

2. Testinstrumenten:

DLG hanteert geen standaard testinstrumenten. Afhankelijk van de aard van de functie maken wij, indien nodig, een keuze uit één van onze acht betrouwbare en valide testinstrumenten.

3. Geavanceerd CRM systeem:

DLG Executive Search kan putten uit een uitgebreid en op maat toegesneden klanten- en kandidatendatabase, die het matchingproces aanzienlijk versnelt.

4. Precision Searching:

Onze search consultants zoeken en vinden kandidaten aan de hand van de vijf meest essentiële functie-eisen.

5. Onze actieve Business Consultants:

Een selectief aantal Actieve Business Consultants (ABC), specialisten op hun vakgebied, zijn gelieerd aan DLG. De ABC is degene die de DLG consultants vakinhoudelijk bijstaat in hun zoektocht naar talent. Onze ABC specialisten hebben de dagelijkse binding met het vakgebied en de branche. Zij volgen de ontwikkelingen en staan vaak lijfelijk met één voet in de praktijk. De ABC heeft ook zijn vakinhoudelijke bijdrage tijdens het interview als het gaat om het selecteren van kandidaten op de shortlist. De DLG consultant blijft uiteraard uw 1e aanspreekpunt en hij zal zijn expertise op gebied van mens, cultuur en fit inzetten. Door deze unieke en zorgvuldige manier van samenwerken kunnen wij diverse vacante posities uit verschillende disciplines succesvol invullen.


DLG Interim Solutions

DLG Interim Solutions biedt organisaties ondersteuning in de invulling van tijdelijke inkoop– en logistieke (management) functies. Dankzij ons uitstekende netwerk kunnen wij u veelal zeer snel een aantal geschikte kandidaten voorstellen.

Lees meer

DLG Executive Search

DLG Executive Search opereert discreet in het hogere segment en richt zich voornamelijk op de FMCG branche. Zij bedient daarin o.a. de Logistieke en Procurement functies op senior executive niveau. Naast Logistics en Procurement vervult men echter ook senior executive functies in: Algemeen Management, Marketing en Sales, Financiën, Operations, QA&RD en Human Resources.

Lees meer

DLG Loopbaanbegeleiding

DLG Loopbaanbegeleiding helpt managers en professionals nog meer geschikt te maken voor de functie die zij uitoefenen. Daarnaast coachen onze loopbaanspecialisten hen bij het maken van juiste en weloverwogen keuzes voor de toekomst.

Lees meer