De kandidaten die wij zoeken zijn ervaren midden en hoger kader Supply Chain professionals op het terrein van Logistics en Procurement en hebben een HBO / MBA / Universitair werk- en of denkniveau. Wij zoeken zowel generalisten als specialisten binnen Inkoop en logistiek.


Hoe verloopt ons selectieproces in het kort?

1Denkt u en onze consultant dat u aan het functieprofiel voldoet voor een openstaande vacature dan nodigen wij u graag uit voor een telefonisch interview met deze consultant.

2

Vervolgens volgt altijd één of meerdere persoonlijke gesprekken met een van onze partners/consultants. Na afloop van dit gesprek heeft elk een beter inzicht in uw carrièreambities. Bovendien is dit gesprek een absolute meerwaarde ter voorbereiding op een eventueel eerste gesprek met onze opdrachtgever. Wij maken vervolgens een kort en krachtig verslag van het gesprek en bespreken dat, na uw goedkeuring, met onze opdrachtgever.

3In de meeste gevallen nodigt onze opdrachtgever u daarna uit voor een eerste gesprek.

Het beloningsniveau van de functies die wij vervullen ligt in principe tussen de € 50.000,- en € 90.000,- bruto per jaar. Voor hogere functies verwijzen wij u graag door naar onze partners van DLG Executive Search www.dlgsearch.eu

 

DLG heeft inmiddels een solide positie binnen de Benelux en Spanje verworven en staat ook open voor young potentials. Wij volgen hen graag in hun carrièrepad.

 

Staat u open voor een volgende stap in uw Supply Chain carrière? En herkent u zichzelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op


DLG Executive Search

DLG Executive Search opereert discreet in het hogere segment en richt zich voornamelijk op de FMCG branche. Zij bedient daarin o.a. de Logistieke en Procurement functies op senior executive niveau. Naast Logistics en Procurement vervult men echter ook senior executive functies in: Algemeen Management, Marketing en Sales, Financiën, Operations, QA&RD en Human Resources.

Lees meer

DLG Interim Solutions

DLG Interim Solutions biedt organisaties ondersteuning in de invulling van tijdelijke inkoop – en logistieke (management) functies. Dankzij ons uitstekende netwerk kunnen wij u veelal zeer snel een aantal geschikte kandidaten voorstellen.

Lees meer