Zeer Ruime Ervaring

DLG is begin 2007 opgericht door drie partners die al meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven werkzaam zijn. Inmiddels is DLG uitgegroeid naar 8 consultants. Zij beschikken allen over een uitgebreid netwerk. Daarnaast heeft ieder van de consultants zijn specialisme. DLG Supply Chain Solutions geeft vorm aan het specialisme van Inkoop en Logistiek. Bij hun werkzaamheden worden de partners ondersteund door het officemanagement en een team van vaste (re)searchers.

 

Wie kiest voor de werving en selectie via DLG Supply Chain kiest voor “ Brabantse gemoedelijkheid” met “Randstedelijke drive”. Deze optimale mix van karaktereigenschappen zorgt ervoor dat wij al jaren achtereen kwalitatief werk leveren binnen de Benelux en Spanje met zeer veel tevreden opdrachtgevers en kandidaten.

 

DLG kiest voor een persoonlijke benadering. De consultants van DLG doorgronden het gevraagde profiel en searchen de kandidaten met de vereiste competenties. Doordat DLG zich uitgebreid verdiept in de cultuur van de organisatie garandeert zij de juiste aansluiting bij een search.

 

Nieuwsgierig naar onze unieke aanpak? Neem dan contact met ons op: